Online marketing & branding

Διαφήμιση ειδικά προσαρμοσμένη για την ομάδα στόχο σας

Η ροή της πληροφορίας στο Διαδίκτυο προκαλεί πλέον πραγματικό δέος με το ασύλληπτο μέγεθός της. Για αυτό έχει γίνει πολύ σημαντικό το να μπορεί κανείς να ξεχωρίζει μέσα στο ανώνυμο πλήθος και να καθιστά αισθητή την παρουσία του. Έτσι το online μάρκετινγκ έχει καταστεί πλέον ένα από τα σημαντικότερα κανάλια πωλήσεων αλλά ταυτόχρονα γίνεται ολοένα και περισσότερο δύσκολη υπόθεση. Για να είστε σε θέση να παρέχετε αποτελεσματικά τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας στο Διαδίκτυο, θα πρέπει να δημιουργηθούν μέσω του online Μάρκετινγκ συνέργειες από την ταυτόχρονη ύπαρξη ενός δυνατού concept, επαρκούς τεχνικής υποδομής και καινοτόμου design. Ταυτόχρονα είναι εφικτή η προσέγγιση σημαντικά μεγαλύτερου αριθμού δυνητικών πελατών, και μάλιστα με ειδική στόχευση συγκεκριμένων ομάδων κοινού. Η επένδυση σε ένα σύγχρονο και καλά μελετημένο concept για online μάρκετινγκ είναι εξαιρετικά ανταποδοτική και ανάλογα με τις χρησιμοποιούμενες μεθόδους, βλέπετε τα αποτελέσματα μετά από μερικές ημέρες ή εβδομάδες.

Σας βοηθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της ιστοσελίδας σας και να επιτύχετε καλύτερες τοποθετήσεις στις αναζητήσεις των μηχανών αναζήτησης, με απώτερο σκοπό πάντοτε να προσεγγίσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους δυνητικούς σας πελάτες. Για να το πετύχουμε αυτό υλοποιούμε δράσεις όπως βελτιστοποίηση της καταχώρισής σας στις μηχανές αναζήτησης, μάρκετινγκ μέσω μηχανών αναζήτησης, μάρκετινγκ στα κοινωνικά δίκτυα, μάρκετινγκ μέσω email, μάρκετινγκ μέσω συνεργατών και ενεργή διαχείριση της online φήμης σας (online reputation management). Μετά από μία ανάλυση των στόχων σας και των ομάδων στόχου σας, σάς βοηθάμε να επιλέξετε την καλύτερη δυνατή μέθοδο. Αξιοποιήστε τις συμβουλευτικές μας υπηρεσίες και αναπτύξτε νέους ορίζοντες και προοπτικές.

Τι προσφέρουμε - μία συνοπτική παρουσίαση των υπηρεσιών μας στον τομέα του online μάρκετινγκ:

Χτίζουμε τις καμπάνιες online μάρκετινγκ σε σταθερή βάση: ξεκινώντας από την ανάλυση και φτάνοντας έως την καθοριστικής σημασίας στο χώρο του μάρκετινγκ ομάδα-στόχο. Ως γραφείο το οποίο δραστηριοποιείται στο χώρο της διαφήμισης, εξετάζουμε, συνεργαζόμενοι από κοινού μαζί με την εταιρεία 2be_die Markenmacher σε βάθος το επιχειρηματικό περιβάλλον και τον ανταγωνισμό που αντιμετωπίζει η επιχείρησή σας και αναπτύσσουμε τα κατάλληλα επικοινωνιακά μέσα, των οποίων το διαφημιστικό περιεχόμενο συμπλέκεται με τη σχεδιαστική φόρμα στα πλαίσια μίας γενικότερης στρατηγικής. Δεν περιοριζόμαστε σε κάποιο ή κάποια μέσα μόνο αλλά χάρη στο ευρύτατο φάσμα των υπηρεσιών και της υποδομής μας είμαστε σε θέση να δημιουργούμε το κατάλληλο μείγμα μάρκετινγκ που θα σας φέρει κοντύτερα στον στόχο σας.
Αφού συζητήσουμε σε βάθος και τελικά ορίσουμε και συγκεκριμενοποιήσουμε μαζί τους στόχους σας, σάς βοηθάμε να προσδιορίσετε τη σωστή διαδικτυακή διαφημιστική στρατηγική για την περίπτωσή σας. Για να είναι αποτελεσματική αυτή η διαδικασία, είναι επιτακτική ανάγκη να επιλεγεί η σωστή μεθοδολογία, ώστε να καταστεί δυνατή η επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί με το μικρότερο δυνατό κόστος. Για παράδειγμα, δείτε μερικά από όσα έχουμε να σας πούμε σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τις διαφορές μεταξύ δύο μοντέλων πληρωμών διαφήμισης: το pay per click και το pay per view. Στον κόσμο της online διαφήμισης, με τον όρο “μοντέλο pay per view” (PPV) εννοείται το μοντέλο πληρωμής κατά το οποίο για κάθε χρήστη ο οποίος βλέπει μπροστά του την online διαφήμισή σας, καταβάλλεται ένα προκαθορισμένο σταθερό ποσό. Δηλαδή εφόσον η online διαφήμισή σας προβάλλεται σε μία ιστοσελίδα, καθίσταται αμέσως απαιτητό από τον διαφημιστικό πάροχο το συμφωνηθέν προκαθορισμένο ποσό. Ανάλογα με το μοντέλο πληρωμής, ενημερώνεστε σχετικά με το είδος και τον αριθμό των συμβάντων που σας ενδιαφέρουν: θεάσεις (views), σοβαρό ενδιαφέρον, παραγγελίες, τζίρος.
Κάντε την παρουσία σας στο Διαδίκτυο πιο συμβατή με τις απαιτήσεις των μηχανών αναζήτησης. Η mvh networks σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες παροχής συμβουλών στον τομέα του SEO, για να αυξήσετε τη θέση σας στην κατάταξη των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης. Η διαδικασία αυτή ξεκινά με την ανάλυση του αν τηρούνται τα πρότυπα HTML στις ιστοσελίδες σας και στη συνέχεια ακολουθεί η βελτιστοποίηση του περιεχομένου των σελίδων και διάφορες τεχνικές διαδικασίες, περιλαμβανομένων τεχνικών που διασφαλίζουν την επαγγελματικού επιπέδου σύνδεση με άλλους ιστότοπους. Δεν είναι όμως απαραίτητο να τα κάνετε όλα μαζί: μετά το πέρας της ανάλυσης, σάς προτείνουμε διάφορα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να καταστήσετε την ιστοσελίδα σας πιο φιλική στις μηχανές αναζήτησης.

Τι ακριβώς σημαίνει SEO?
Η βελτιστοποίηση της καταχώρισής σας στις μηχανές αναζήτησης ή, όπως είναι πιο γνωστή στα αγγλικά, Search Engine Optimization (SEO), είναι μια διαδικασία αποτελούμενη από μία σειρά ενεργειών και δράσεων με τελικό σκοπό την εμφάνιση μιας ιστοσελίδας σε υψηλότερη θέση από τις άλλες στην κατάταξη των αποτελεσμάτων των αναζητήσεων. Η βελτιστοποίηση της καταχώρισής σας στις μηχανές αναζήτησης αποτελεί μέρος του μάρκετινγκ μέσω μηχανών αναζήτησης.

Το επαγγελματικό μάρκετινγκ μέσω email προσφέρει μία χαμηλού κόστους, γρήγορη και εξαιρετικά αποτελεσματική δυνατότητα να μεταδίδετε πληροφορίες, να ενημερώνετε και να προσεγγίζετε στοχευμένα με προσφορές συγκεκριμένες ομάδες. Η διαφήμιση μέσω ενημερωτικών δελτίων μπορεί να σας παράσχει μια καλύτερη σχέση με τους πελάτες σας και σας κάνει να ξεχωρίζετε μέσα στο ανώνυμο πλήθος. Αναλύοντας μεθοδικά την πελατειακή σας βάση μπορείτε να προσεγγίζετε καλά προσδιορισμένες ομάδες-στόχους. Σημαντικοί στόχοι είναι τόσο η απόκτηση νέων πελατών όσο και η αξιοποίηση της υφιστάμενης πελατειακής σας βάσης, και οι αντίστοιχες ομάδες-στόχοι μπορούν να προσεγγιστούν κατά έναν διάφανα μετρήσιμο τρόπο και με μία καλή σχέση τιμής – απόδοσης.

Οι σχετικές μας υπηρεσίες είναι οι εξής:

 • Σχεδιασμός του ενημερωτικού σας δελτίου
 • Προγραμματισμός προτύπων σελίδων
 • Διαχείριση καμπανιών και έλεγχος μάρκετινγκ
 • Εργασίες σύνταξης και αναθεώρησης
 • Διαχείριση δεδομένων
Αν και τα Αγγλικά, όπως ξέρουμε όλοι, αποτελούν ένα είδος παγκόσμιας γλώσσας: μην υποτιμάτε το ρόλο των γλωσσικών εμποδίων στο online εμπόριο. Σας δίνουμε τη δυνατότητα επαγγελματικού επιπέδου μετάφρασης του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας σε όλες τις γλώσσες που σας ενδιαφέρουν. Για την παροχή της υπηρεσίας αυτής συνεργαζόμαστε στενά με την εταιρεία beo Gesellschaft für Sprachen und Technologie mbH. Το μεγαλύτερο μέρος των προσπαθειών μας επομένως σε αυτό το πλαίσιο επικεντρώνεται στην όσο το δυνατόν καλύτερη και οικονομικότερη εισαγωγή και εξαγωγή του περιεχομένου σας. Οι μεταφράσεις γίνονται από μεταφραστές εργαζόμενους στη μητρική τους γλώσσα, με πείρα στο εκάστοτε αντικείμενο που πραγματεύονται, και σε ανταγωνιστικές τιμές.
Τα κοινωνικά δίκτυα παίζουν έναν ολοένα αυξανόμενο ρόλο στο online μάρκετινγκ. Αυτοί οι διαμορφωτές γνώμης επηρεάζουν ολοένα περισσότερο τη συμπεριφορά των καταναλωτών που τους “ακολουθούν”. Τα κοινωνικά δίκτυα παρέχουν έναν εξαιρετικά μεγάλο αριθμό δυνατοτήτων και κάθε είδους ευκαιρία να αξιοποιήσετε αυτή την ανάγκη εξατομικευμένων, προσωπικών συστάσεων και σχολίων.

Αναπτύσσουμε εξατομικευμένες στρατηγικές που ταιριάζουν στην επιχείρησή σας. Για τον σκοπό αυτό ορίζονται στόχοι και αριθμοδείκτες, ώστε να καθίσταται μετρήσιμο το αποτέλεσμα κάθε ενέργειας. Το προσχέδιο ενός βέλτιστου σχεδίου δράσης σάς υποστηρίζει κατά τις εσωτερικές διαδικασίες που αφορούν την αντιμετώπιση των κοινωνικών μέσων.

Τα διαφημιστικά banner στα online μέσα ενδείκνυνται για στοχευμένες τοποθετήσεις προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και δραστηριότητες μάρκετινγκ με χρονικούς περιορισμούς. Αν πλασαριστούν σωστά και είναι ενδιαφέροντα και με νόημα, έλκουν τους επισκέπτες άλλων ιστοσελίδων στη δική σας ή σε δικές σας, ειδικά διαρρυθμισμένες σελίδες προωθητικών δράσεων. Σας προσφέρουμε τη δημιουργία στατικών και κινούμενων banner σε ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα τύπων banner.

Οι σχετικές μας υπηρεσίες είναι οι εξής:

 • Σύλληψη ιδέας και υλοποίηση του banner σας
 • Τοποθέτηση στη σελίδα-στόχο
 • Σύνδεση προς την επιθυμητή ιστοσελίδα
Αναζητείτε νέους πελάτες για την επιχείρησή σας και θέλετε να τους προσεγγίσετε στοχευμένα μέσω του Διαδικτύου; Μεσάζοντες υπάρχουν και στο World Wide Web -και μπορούν να σας βοηθήσουν να τραβήξετε περισσότερο την προσοχή ειδικών ομάδων ενδιαφερόντων. Μπορείτε να αξιοποιήσετε το Affiliate Marketing για να χτίσετε ένα δίκτυο συνεργατών και να ωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματά του. Μετά από μία ανάλυση αγοράς και ανταγωνισμού θα σας δώσουμε μία ειλικρινή εκτίμηση των πιθανοτήτων επιτυχίας σας στο Διαδίκτυο. Θέτουμε μαζί ρεαλιστικούς στόχους και επεξεργαζόμαστε ένα αποδοτικό μοντέλο για την απόκτηση νέων πελατών στο Διαδίκτυο.
Ακολουθήστε το μοντέλο χρηματοδότησης των γιγάντων του Διαδικτύου: Με τη βοήθεια του Google Analytics μπορούμε να σας δώσουμε μία ακριβή εικόνα του προφίλ και της συμπεριφοράς των επισκεπτών του ιστότοπού σας. Μετά την αξιολόγηση και την ανάλυση των αποτελεσμάτων αυτών, σας δείχνουμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της παρουσίας σας στο Διαδίκτυο: και έτσι θα μπορείτε να εντοπίζετε συγκεκριμένα προβλήματα και να βρίσκετε τις κατάλληλες λύσεις με την υποστήριξή μας. Το Google Analytics παρέχει, μεταξύ άλλων, διαφανή πληροφόρηση αναφορικά με τα εξής στατιστικά δεδομένα:
 • Γενική επισκεψιμότητα
 • Επισκεψιμότητα συγκεκριμένων σελίδων
 • Geo Tracking
 • Γενική παρουσίαση των σημείων προέλευσης των επισκεπτών

Βελτιώστε την αποτελεσματικότητα της ιστοσελίδας σας βελτιστοποιώντας τις λέξεις-κλειδιά. Παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες και υποστήριξη για τη βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας των λέξεων-κλειδιών σας. Έτσι μπορείτε να επιτύχετε τους στόχους του μάρκετινγκ και των πωλήσεων, που ενδέχεται να έχετε ορίσει μόνοι σας οι ίδιοι.

Όποιος συλλογίζεται σχετικά με τη διαφήμιση, σκέφτεται πρώτα τις εικόνες: αλλά είναι αυτό πραγματικά αλήθεια; Όχι, πρώτα σκεφτόμαστε μία λέξη. Είτε πρόκειται για ένα όνομα, ένα προϊόν, μία ιδέα. Και μετά αρχίζει το θέατρο να μυαλού μας να γεμίζει με εικόνα και ήχο. Και τι συμβαίνει με τους πελάτες σας, οι οποίες αναζητούν συνέχεια διάφορα πράγματα στο Διαδίκτυο: Και αυτοί δεν μπορούν να πληκτρολογήσουν μία εικόνα στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή τους για να πάνε εκεί που θέλουν.

Αλλά είναι αναγκασμένοι να χρησιμοποιούν λέξεις.

Γι αυτό δεν πρέπει ποτέ να υποτιμάτε τη σημασία του κειμένου των ιστοσελίδων σας. Το κείμενό σας πρέπει να μπορεί να κάνει πολλά πράγματα: να ξυπνά το ενδιαφέρον των επισκεπτών και να τους κάνει να θέλουν να συνεχίσουν το διάβασμα, να συνεχίσουν την περιήγηση στις προσφορές σας και τελικά να προβούν σε κάποια αγορά. Ακόμη και οι αγορές που συχνά κάνουμε online χωρίς καν να το καταλαβαίνουμε, δεν επιτυγχάνονται εκ μέρους του πωλητή επειδή οι εικόνες είναι ωραίες, αλλά επειδή οι πληροφορίες που δεχόμαστε ως πελάτες είναι καλά διατυπωμένες και επικεντρωμένες στην ουσία ενός θέματος. Εκτός από αυτά, το κείμενο πρέπει να είναι συμβατό με τους αλγόριθμους των μηχανών αναζήτησης, για να μπορεί να επιτευχθεί μια καλή κατάταξη στη λίστα αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης. Αναλύουμε την αγορά σας από κοινού με τον συνεργάτη μας, τη συντακτική ομάδα Bluthard και προσαρμόζουμε τα κείμενά σας κατά τρόπο ώστε να προωθούνται τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες σας στο Διαδίκτυο κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να έλκουν το ενδιαφέρον των πελατών.