Τεχνική υποστήριξη ιστοσελίδων

Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε

Θέλετε να ανανεώσετε την ιστοσελίδα σας, να την βελτιώσετε ή να προσθέσετε κάτι; Ψάχνετε κάποιον αξιόπιστο και έμπειρο συνεργάτη με εξειδικευμένες γνώσεις σε θέματα προγραμματισμού σε PHP και MySQL για να σας παράσχει υποστήριξη κατά τη δημιουργία ή τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας;
Σας βοηθάμε απλά και γρήγορα μέσω του Διαδικτύου!
Αυτό είναι εφικτό πλέον μέσω του Remote Desktop. Επίσης σας βοηθάμε σε όλα τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην ιστοσελίδα σας. Εκτός από όλα αυτά αναλαμβάνουμε τη συστηματική παρακολούθηση πολυσύνθετων πλατφορμών, ιστοσελίδων ή διαδικτυακών πυλών.
Είτε πρόκειται για κάποιο έκτακτο και επείγον περιστατικό είτε για την κατά περιοδικά διαστήματα απαιτούμενη συντήρηση, οι υπηρεσίες υποστήριξης που προσφέρουμε είναι πολύ οικονομικές: Η τελική τιμή για την άμεση βοήθεια εξαρτάται από τον δαπανηθέντα χρόνο. Στις λύσεις υποστήριξης, αντίθετα, αγοράζετε σε μία προκαθορισμένη τιμή κάποιες ώρες.

Μπορείτε να έλθετε σε επαφή με το τμήμα υποστήριξης ως εξής:

  • E-Mail: Απαντάμε γρήγορα στα email που μας στέλνετε, δίνοντας πλήρεις απαντήσεις.
  • Πλήκτρο Call Me: Επιλέγοντας αυτή τη δυνατότητα, λαμβάνουμε αμέσως την επιθυμία σας να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  • Σύνδεση μέσω remote desktop: Αποκτούμε απευθείας πρόσβαση στον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας.

Γιατί είναι τόσο σημαντική η καλή διαδικτυακή υποστήριξη; Στις μέρες μας το Διαδίκτυο είναι ένα από τα πιο σημαντικά κανάλια επικοινωνίας, μέσω των οποίων είναι δυνατό αφενός να παρουσιάζεται η επιχείρησή σας και αφετέρου να διαθέτετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στη διάθεση των πελατών. Η παρουσία σας στο Διαδίκτυο -ασχέτως του μικρού ή μεγάλου μεγέθους της- αποτελεί ένα κανάλι διαρκούς επικοινωνίας σας με ανθρώπους από όλο τον κόσμο, 24ώρες το 24ωρο, κάθε ημέρα, όλον τον χρόνο.

Για να μπορέσετε να προβάλετε μία θετική και επαγγελματική συνολική εικόνα, η σελίδα σας στο Διαδίκτυο απαιτεί την ίδια ακριβώς υποστήριξη και service όπως και τα άλλα σας κανάλια πωλήσεων. Μια ιστοσελίδα δεν είναι μία βουβή βιτρίνα αλλά πρέπει να προκαλεί αίσθηση γρήγορα και σωστά -και όταν χρειάζεται να μπορεί να “αντιδρά” ανάλογα με τη συμπεριφορά του χρήστη. Μια παρατημένη σελίδα με συνδέσμους που δεν λειτουργούν ή άλλα προβλήματα λειτουργίας δεν πρόκειται να την ξαναεπισκεφθούν οι πελάτες σας.

Μία συνοπτική παρουσίαση των όσων προσφέρουμε:

Αν σχεδιάζετε να υπάρχουν συχνά αλλαγές στις ιστοσελίδες σας, σάς προσφέρουμε τρεις παραλλαγές υποστήριξης. Αυτά τα πακέτα υποστήριξης έχουν προβλεπόμενη διάρκεια 6 ή 12 μηνών και περιλαμβάνουν ένα προκαθορισμένο αριθμό ωρών. Έτσι εξοικονομείτε χρήματα και μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς: η ιστοσελίδα σας είναι ασφαλής από όλες τις απόψεις. Οι ώρες υποστήριξης που δεν χρησιμοποιούνται από εσάς παύουν να ισχύουν τον επόμενο μήνα. Αν κάποια φορά δεν σας επαρκούν οι ώρες υποστήριξης, σας προσφέρουμε βάσει του συμβολαίου συντήρησης σας επιπλέον ώρες υποστήριξης στην προνομιακή τιμή των 49,00 ευρώ.

Για πελάτες με ανάγκες υποστήριξης που υπερβαίνουν τις παραλλαγές που παρέχουμε, μπορούμε πρόθυμα να παρέχουμε εξατομικευμένες συμφωνίες υποστήριξης ανάλογα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις.

Οι μη επαγγελματικές ιστοσελίδες αποτελούν έναν μεγάλο κίνδυνο τόσο για τον έχοντα την εκμετάλλευση όσο και για τους επισκέπτες. Τρίτα πρόσωπα μπορούν χωρίς πολύ κόπο να αποκτήσουν πλήρη πρόσβαση σε τράπεζες δεδομένων, τον διακομιστή ιστού, ή ακόμη και στους λογαριασμούς των πελατών και να προκαλέσουν έτσι μεγάλες ζημίες. Αυτό ισχύει κυρίως για δυναμικούς ιστότοπους μέσω των οποίων είναι δυνατή μία διαδραστική σχέση με τον επισκέπτη. Εισαγάγοντας “μη αναμενόμενα” στοιχεία, ενδεχομένως, για παράδειγμα, ένας εισβολέας να μπορέσει να αποκτήσει τον έλεγχο των δεδομένων του διακομιστή ιστού (π.χ. να έχει πρόσβαση σε αρχεία ή να διανείμει βλαπτικό λογισμικό) ή ακόμη και να τα διαγράψει. Αναλύουμε την ιστοσελίδα σας αναφορικά με τον βαθμό ασφαλείας της. Εξετάζουμε πρώτα από όλα τις χρησιμοποιούμενες δέσμες ενεργειών και τράπεζες δεδομένων. Αν παρουσιαστούν προβλήματα ασφαλείας, επεξεργαζόμαστε προτάσεις για την επίλυσή τους και τις εφαρμόζουμε σύμφωνα με τις αποφάσεις σας.

Οι δυναμικές ιστοσελίδες μεταφέρονται δύσκολα σε άλλους διακομιστές. Επαληθεύουμε ότι οι εφαρμογές και οι βάσεις δεδομένων σας φιλοξενούνται με ασφάλεια και σάς υποστηρίζουμε κατά την ανεύρεση των κατάλληλων διακομιστών.

Μια ιστοσελίδα που δεν ενημερώνεται διαρκώς, χάνει ολοένα και περισσότερο την ελκυστικότητά της και μειώνεται ο αριθμός των επισκεπτών. Πολλοί κάτοχοι στατικών ιστοσελίδων δεν διαθέτουν τις τεχνικές γνώσεις ή τον χρόνο για να ενημερώνουν τακτικά την ιστοσελίδα τους. Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε και καταπλήξτε τους επισκέπτες σας προσφέροντας μεταβαλλόμενες πληροφορίες ή άλλο περιεχόμενο που τραβά την προσοχή.

Μια online εφαρμογή απαιτεί διαρκή εποπτεία, ώστε η λειτουργικότητά της να παραμένει εγγυημένα άνευ προβλημάτων. Η έμπειρη ομάδα μας υποστήριξης μπορεί να ελέγχει την online εφαρμογή σας και όταν χρειάζεται να εντοπίζει τα προβλήματα και να τα επιλύει.

Είναι απαραίτητο να δημιουργείτε τακτικά αντίγραφα ασφαλείας, τα αποκαλούμενα backup, των ιστοσελίδων σας. Αν παρουσιαστούν προβλήματα του διακομιστή σας ή αν πέσετε θύματα επίθεσης κάποιου χάκερ, και δεν έχετε αντίγραφα ασφαλείας, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει απώλεια δεδομένων. Εμείς αναλαμβάνουμε τη δημιουργία backup και την ασφαλή διατήρησή τους. Έτσι ελαχιστοποιείται, σε περίπτωση προβλήματος, ο όγκος των απολεσθέντων δεδομένων, και με τη βοήθεια του πιο πρόσφατου backup μπορείτε να επαναφέρετε ταχύτατα την ιστοσελίδα σας σε λειτουργία.

Με τον όρο προοδευτική βελτίωση εννοείται μία μέθοδος web design, χάρη στην οποία η ιστοσελίδα σας εμφανίζεται εξαιρετικά σε όλες τις τερματικές συσκευές. Οι πληροφορίες διαχωρίζονται από την παρουσίαση και έτσι η παρουσία σας στο Διαδίκτυο προβάλλεται κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε κάθε πρόγραμμα περιήγησης, ανεξάρτητα από τον τύπο σύνδεσης στο Διαδίκτυο, την έκδοση του προγράμματος περιήγησης, τη λειτουργικότητά του και το εύρος ζώνης της σύνδεσης του χρήστη. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και πλεονεκτήματα της προοδευτικής βελτίωσης είναι η προσβασιμότητα του ιστότοπου, ώστε να μπορούν και άτομα με ειδικές ανάγκες να έχουν πρόσβαση και η δυνατότητα χρήσης ανεξαρτήτως της χρησιμοποιούμενης συσκευής, η οποία σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να έχει περιορισμένη λειτουργικότητα σε κάποιους τομείς (π.χ. μη υποστήριξη JavaScript, CSS, Flash). Πηγή: Wikipedia

Μόλις καταστεί διαθέσιμη μια ενημέρωση, θα πρέπει όσο το δυνατόν ταχύτερα να ενημερωθεί το WordPress ή τα plugin του. Οι ενημερώσεις διακρίνονται σε μικρότερες Version Update και μεγαλύτερες Master Release. Τα plugin εξελίσσονται διαρκώς και συχνά αυτό επιτρέπει να κλείνουν επικίνδυνα κενά ασφαλείας. Πριν από κάθε Update δημιουργούμε αντίγραφα ασφαλείας για όλη την ιστοσελίδα σας (theme / WordPress / βάση δεδομένων) και ελέγχουμε τις επικείμενες ενημερώσεις ως προς τη συμβατότητα καθώς και την ανάγκη εγκατάστασης άλλου λογισμικού το οποίο απαιτείται από αυτές. Εφόσον στο παρελθόν πραγματοποιήθηκαν προσαρμογές των αρχείων ενός theme ή plugin με μη αυτοματοποιημένο τρόπο, οι προσαρμογές αυτές θα χαθούν όταν πραγματοποιηθεί κάποια ενημέρωση. Προβαίνουμε στην αντίστοιχη απαιτούμενη προσαρμογή των αρχείων αυτών και κατ’ αυτόν τον τρόπο επαναφέρουμε ξανά την ομοιομορφία των ιστοσελίδων σας.