mvh networks / digital communication agency

Design & Development

“Good Design is for Eternity”

Alberto Alessi, Designer

Προφίλ και αρχές

mvh networks

Είμαστε μια δυναμική εταιρεία με εξειδίκευση στις νέες τεχνολογίες. Στοχεύουμε στην παροχή υποστήριξης στους πελάτες μας, ώστε αφενός να μπορούν να εκμεταλλεύονται κατά τον καλύτερο τρόπο τις διαρκώς εμφανιζόμενες νέες δυνατότητες που παρέχει το Διαδίκτυο και η online διαφήμιση και αφετέρου να καταστήσουμε τις δυνατότητες αυτές ένα σημαντικό μέρος της επιχειρηματικής τους επιτυχίας. Εφαρμόζοντας τις κατάλληλες στρατηγικές και σε στενή συνεργασία με τους πελάτες μας αναπτύσσουμε βελτιστοποιημένα concept, τα οποία καθιστούν δυνατή την επίτευξη των στόχων και τη μεγιστοποίηση της απόδοσης. Και όλα αυτά τηρώντας πάντοτε αυστηρά τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Για αυτόν τον λόγο απαιτούμε από εμάς να επιδεικνύουμε πάντα δημιουργικότητα, διαφάνεια και προσήλωση στους στόχους μας.

Η mvh networks ειδικεύεται στα εξής:
  • Διαδικτυακό design και γραφιστική
  •  Προγραμματισμός διαδικτυακών εφαρμογών
  • Ανάπτυξη λύσεων διαδικτυακών πυλών
  • Ανάπτυξη υποδομών και υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου (eCommerce)
  • Online μάρκετινγκ & branding
  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες διαδικτύου
  • Τεχνική υποστήριξη ιστοσελίδων

Ιστορικό

We get the job done!

Η mvh networks ιδρύθηκε το 2008 από τους πτυχιούχουςοργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων Γεώργιο Μελισσόπουλο και Γεώργιο Βίστα, καθώς και τον πτυχιούχο πληροφορικής Χαρίλαο Θώμο. Από τον Απρίλιο του 2014 οι διαχειριστές Γεώργιος Βίτσας και Γεώργιος Μελισσόπουλος διοικούν από κοινού την επιχείρηση. Τον Μάιο του 2010 συγκεντρώσαμε όλες τις λύσεις διαδικτυακής γραφιστικής και design και παρουσιάσαμε υπό την εμπορική επωνυμία “logominds” δίνοντας στους πελάτες μας τη δυνατότητα να αποκτήσουν εξατομικευμένες λύσεις σχεδιασμού λογοτύπων και γραφιστικής.

Από την αρχή υλοποιήσαμε σύνθετες λύσεις διαδικτυακών πυλών για επιχειρήσεις όλων των κλάδων. Χτίζοντας πάνω σε αυτήν ακριβώς την εμπειρία που αποκτήσαμε έως τώρα, δημιουργήθηκε η βάση της τωρινής εντελώς δικής μας λύσης διαδικτυακής πύλης που ονομάζεται “logtrino” και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην έκθεση του Βερολίνου τον Απρίλιο του 2016. Και οι συγκινήσεις δεν σταματούν εδώ!

Οικονομικές λύσεις

Γρήγορη παρουσίαση πιθανών εξόδων

Ορίζουμε σε συνεργασία μαζί σας τις λεπτομέρειες και το εύρος των απαιτήσεων σας. Χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε την πιθανότητα επέκτασης της παρουσίας σας στο μέλλον. Για την ιστοσελίδα σας, αλλά και για το online κατάστημά σας αξιοποιούμε δοκιμασμένα και χαμηλού κόστους συστήματα διαχείρισης περιεχομένου ελεύθερου πηγαίου κώδικα (open source content management systems), δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επεξεργάζεστε μόνοι σας το περιεχόμενο των σελίδων σας, όταν και όπως θέλετε.

Συνεχής βελτιστοποίηση διαδικασιών, χρήση και περαιτέρω ανάπτυξη νέων προτύπων web, επέκταση του παγκόσμιου δικτύου συνεργατών και γραφείων: αυτή είναι η επιτυχημένη μας συνταγή που μας δίνει τη δυνατότητα να αντεπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε απαίτηση, μειώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερο το κόστος.

Ποιότητα

Η προστιθέμενη αξία των λύσεών μας

Η σχέση μας με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Συνδυάζοντας αρμονικά τις αξίες μας, την οικονομική αποδοτικότητα και τις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας που μας χαρακτηρίζουν, διασφαλίζουμε την ικανοποίησή σας κατά 100%. Μία έμπειρη και δοκιμασμένη στην πράξη ομάδα από σχεδιαστές, προγραμματιστές και ειδικούς του μάρκετινγκ αναλαμβάνει την αρχική σύλληψη και υλοποίηση όλων όσων επιτάσσουν οι ανάγκες σας. Ένας έμπειρος project manager σας καθοδηγεί και σας συμβουλεύει σε κάθε βήμα της όλης δημιουργικής και διαχειριστικής διαδικασίας. Η απευθείας επαφή με αυτόν, χωρίς χρονοβόρα meeting και εξαντλητικά δαπανηρούς χρόνους απραγίας και αναμονής, σάς εγγυάται μια καλή συνεργασία.

100% ικανοποίηση

Ήδη από τα πρώτα βήματα αποκτάτε έτσι μια γενική θεώρηση των ιδεών μας που τίθενται σε εφαρμογή αλλά και της συνολικότερης ροής εργασιών. Τα σχόλια, οι απόψεις και οι παρατηρήσεις σας σμιλεύουν και διαμορφώνουν προοδευτικά το τελικό αποκλειστικά δικό σας αποτέλεσμα, έως ότου το project να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις σας. Όλα αυτά συμπεριλαμβάνονται σε ένα πακέτο “all inclusive”, δεν υπάρχει κανένα επιπλέον κόστος για τις υπηρεσίες αυτές.

mvh true high quality design

Όλα τα project που αναλαμβάνουμε εκτελούνται και τελικά παραδίδονται σύμφωνα με τις αρχές σχεδιασμού που εδώ στην mvh networks ονομάζουμε true high quality. Το design υψηλών απαιτήσεων δεν είναι ένα τυποποιημένο προϊόν -είναι design αποκλειστικά και ειδικά εξατομικευμένο για εσάς, σύγχρονο, απόλυτα σύμφωνο με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Σε συνδυασμό με τις ασυναγώνιστες τιμές μας, θέτουμε νέα πρότυπα στον χώρο του web design.

Εγγύηση για όλες τις εφαρμογές

Για όλες τις διαδικτυακές εφαρμογές που αναλαμβάνουμε και φέρουμε σε πέρας, παρέχουμε εγγύηση εφ’ όρου ζωής. Αν αργότερα στο μέλλον παρουσιαστούν οποιαδήποτε προβλήματα λειτουργίας, η επίλυσή τους θα είναι δική μας δουλειά. Και αυτό γίνεται χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για εσάς.

Προκαταβολή 0%

Για όλα τα project web design δεν χρειάζεται κανενός είδους προκαταβολή. Πληρωνόμαστε μόνον αφού παραδώσουμε το τελειωμένο έργο. Η βεβαίωση λήψεως παραγγελίας απαριθμεί αναλυτικά το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη συμφωνηθείσα τιμή. Έτσι μπορείτε κατά τη λήξη των εργασιών να ελέγξετε και να επιβεβαιώσετε εάν έχουν τηρηθεί οι συμφωνηθείσες προδιαγραφές.

*Το λογότυπο της mvh networks είναι σήμα κατατεθέν των προϊόντων που έχουμε υλοποιήσει για τους ιστότοπους των πελατών μας και δεν θα το δείτε πουθενά αλλού.

Πιστεύουμε σε εσάς

Τι κάνει την καρδιά μας να χτυπά λίγο γρηγορότερα

Η mvh networks πιστεύει: Όχι μόνο στις δικές της τεχνολογικές ικανότητες. Αλλά και στο αστείρευτο δυναμικό που κρύβει μέσα του ο καθένας μας. Άνθρωποι, ιδέες, μέλλον.

Χτίστε το μέλλον σας μαζί μας

Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι πόσο δύσκολο είναι να έχει κανείς μία καταπληκτική ιδέα αλλά να μην μπορεί να την υλοποιήσει, λόγω έλλειψης μέσων ή εμπειρίας.

Για αυτόν τον λόγο η mvh networks δίνει μία φορά τον χρόνο την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να κάνουν πραγματικότητα τις ιδέες τους με τη βοήθειά μας. Αναλαμβάνουμε το 100% του κόστους ανάπτυξης και ταυτόχρονα παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες. Επίσης, για να σε καθησυχάσουμε, υπογράφουμε μία σύμβαση παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και εμπιστευτικότητας -οι ιδέες σου παραμένουν δικές σου για πάντα.

Στείλε μας ένα σχέδιο που δίνει μια δυναμική και εύκολα κατανοητή εικόνα της ιδέας σου έως τις 29/12/2017 στη διεύθυνση info@mvhnetworks.com και με λίγη τύχη μπορεί να ξεκινήσουμε μαζί κάτι νέο λίγο αργότερα!

Βοηθάμε εκεί που χρειάζεται περισσότερο

Αντιλαμβανόμαστε την επιτυχία μας επίσης και από μια διαφορετική σκοπιά, ως κοινωνική ευθύνη. Για αυτό ακριβώς κάθε χρόνο δαπανούμε ένα μέρος των εσόδων μας σε οργανώσεις που αναλαμβάνουν δράση υπέρ του κοινωνικού συνόλου.

Εκτός από αυτό προσφέρουμε σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, που έχουν παρόμοιους κοινωνικούς σκοπούς, δωρεάν δημιουργία του ιστότοπού τους. Αν πιστεύετε ότι είστε ένας τέτοιος οργανισμός, στείλτε μας ένα email στη διεύθυνση info@mvhnetworks.com.